Har du någonsin testat att sitta ned med din partner och börjat titta på något? Kanske har ni velat kolla på någon thriller eller en lättare dramakomedi? Då kan ni lägga till porr i er filmlista. Det är inte det första man tänker på när det gäller helgfilm, men många undersökningar har visat att par som tittar på porr tillsammans får flera fördelar i sitt förhållande.

Det är ett enkelt sätt att lära sig om din partners fantasier

Vissa skäms över eller är blyga så att de inte vill dela med sig av sina sexuella fantasier med sin partner. Vissa vet inte vad som får dem kåta. Tack vare internet finns det många filmklipp med amatörer och proffs som utför många olika sexakter. Med ett enkelt klick kan du ha tur att hitta en av dina egna fantasier.

Det hjälper sexlusten hos er båda

När man går igenom en period när ingenting är upphetsande nog för att bli kåt så kan det hjälpa att titta på porr tillsammans med din partner. Det kanske låter konstigt, men det finns stunder då man helt tappar sin sexlust – och detta kan förstöra ett förhållande. Sex är verkligen en viktig faktor och kan göra att ett förhållande blir smidigare och håller längre. Att titta på porr med din partner släpper ut mycket fördelaktiga endorfiner.

Att titta på porr sprider inga sjukdomar

Att titta på porr med din partner kommer aldrig sprida sjukdomar då det stannar hos skådespelarna och publiken finns på ett väldigt säkert avstånd. Vanligtvis när någon söker efter sexuell underhållning och sexuell tillfredsställelse så är strippklubbar, dansbarer och bordeller några av alternative; dock har dessa platser sina egna faror, såsom risk att få en sexuellt överförbar sjukdom.

Det minskar din sexuella lust utanför förhållandet

Att ha sexuella drömmar utanför förhållanden är normalt. Dock kan det orsaka problem om du inte kan kontrollera det. Att titta på porr som ett par hjälper er att bli öppna mot varandra angående era sexuella behov och fantasier. Detta minskar i sin tur risken för otrohet, vilket är vanligt I många förhållanden där paren inte är öppna med varandra.  Om du är intresserad av att ha ett öppet och långvarigt förhållande den din partner är det viktigt att ni överväger att titta på porr tillsammans då och då, för att minska risken för att någon av er söker efter sexuell tillfredsställelse hos någon annan.

För att sammanfatta är de nämnda fördelarna vi pratat om här nog för att understryka hur viktigt det är att titta på porr tillsammans med din partner. Att titta på porr tillsamman har fler fördelar än nackdelar. Du måste testa det om du vill förbättra din sexuella upplevelse med din parter samtidigt som ni har ett öppet och långvarigt förhållande.